Udførelse

Dokumentation

img24

Alt brandsikringsarbejde bør kunne spores. Produkter, brandmodstand, placering og udførelse, bør være en del brand dokumentation for en bygning – uanset om det er nye eller eksisterende.

Vi har elektronisk registrering af alt brandsikkerhedsarbejde. Fra byggepladsen sendes oplysningerne ind i et projekt program, der behandler oplysningerne, og danner grundlag for den endelige brand dokumentation.

Eksisterende bygninger bør være lige så sikker som nybyggeri. Der er stadig mange bygninger, der hverken testet eller dokumenteret brandtætning. Forskellige materialekombinationer, kombinationer af løsninger, manglende projektering, manglende planlægning kan være nogle af årsagerne. Det er vigtigt at disse løsninger også testes og dokumenteres.

Firesafe har et indgående kendskab til markeds mange forskellige produkter, og indsigt i, hvordan forskellige materialer bliver påvirket af brand. Vi foretager de nødvendige beregninger og analyser. Fire tekniske rådgivere og teknisk personale hjælper udøvende afdelinger med forslag til korrekt udførelse, afhængigt af projektet.

Kontakt os - tlf +45 46 78 68 50 eller info@firesafe.dk