Støbebar materiale, fugemasser, ekspanderende materialer , modulbaseret løsninger.

Produkter der anvendes i brandtætning af installationsgennemføringer og brandfugning skal have produktdokumentation inkluderet i montangeanvisningen.

Det betyder, at produkter skal være testet og dokumenteret  til den aktuelle anvendelse, både med hensyn til type og dimension på installationerne som går gennem gennemførelsen og også hvad slags konstruktion der skal tætnes i.

Produktdokumentation skal være fra anerkendte certificeringsorganer, og i Danmark er det ETA Danmark der udsteder den danske produkt dokumentation. I forbindelse med de nye regler for brandtestning, vil det frem mod 2015 gradvist tilpasses til de nye europæiske normer og i sidste ende vil der være europæiske dokumentationer (ETA og CE-mærkning).

Der er grundlæggende fire kategorier af produkter, der er testet og egnet til brandtætning af gennemføringer. Det støbebar materiale, bløde manchetter, fugemasser og ekspanderende materialer og modulløsninger. Desuden er der også tillægsprodukter som bruges ved eftermontering af kabler, midlertidige tætninger og tætninger omkring bevægelige installationer.