Brandtætning af installationsgennemføringer

Medarbejder som brandtætter

I Firesafe har vi mere end 30 års erfaring med udførelse og teknisk rådgivning indenfor passiv brandsikring. Vores arbejde bidrager til et tryggere og mere brandsikkert samfund. Derfor går vi op i at udføre hver enkelte opgave med stor ekspertise og høj professionalisme.

I arbejdet med passiv brandsikring, udfører vi mange opgaver vedrørende brandtætning. Brandtætning forhindrer flammer og røg i at sprede sig ved brand. Uanset om du skal bygge nyt eller opgraderer en eksisterende bygning eller tunnel, er det vigtigt at der foretages brandtætninger i alle huller og gennemføringer.

En god brandtætning er afhængig af gode dokumenterede produkter og korrekt udførelse. Produkter der anvendes i brandtætning af installationsgennemføringer, og brandfugning skal have produktdokumentation inkluderet i montangeanvisningen, hvilket betyder, at produkter skal være testet og dokumenteret til den aktuelle anvendelse.

Til udførelse af brandtætninger bruger vores montører vores egne produkter, som har ETA (European Technical Assessment) certifikat.

I Firesafe tilbyder vi følgende løsninger til brandtætning:  

  • Kabelgennemføringeri væg og gulv, udføres med GPG brandmørtel, FS brandplader, brandakrylfugemasse og Graphite brandfugemasse.
  • Rørgennemføringer i væg og gulv, udføres med GPG brandmørtel, FS brandplader, brandakrylfugemasse og Graphite brandfugemasse.
  • Ventilationsgennemføringer i væg og gulv, udføres med GPG brandmørtel
  • Lineære fugeri væg, udføres med GPG brandmørtel, FS brandplader, brandakrylfugemasse, FS strip W og ZZ-joint deal.
  • Trapezåbninger udføres med GPG brandmørtel, FS brandplader.
  • Specielle løsninger som brandtætning i nye højhuse af træ udføres med GPG brandmørtel.