Brandmaling

Brandmaling

Firesafe udfører alle former for arbejde inden for brandsikring og fugning, brandisolering af stål, brandmaling og andet bygningsarbejde relateret til brandsikring.

Brandmaling er godkendt brandisolering af bærende stålkonstruktioner og alle typer af indvendigt træværk. Hos Firesafe finder du et udvalg af brandmaling, der passer til dine behov, uanset om du har brug for brandisolering af stål eller træ.

Vandbaseret brandmaling til stål

For at opretholde stålets bæreevne ifølge brandklassen er det vigtigt at brandisolere stålet. Brandhæmmende maling øger den tid, det tager for temperaturen på stålet til at stige. Varmen får den ekspanderende maling til at danne et skumlag, der isolerer varmeoverførsel fra branden til stålet.

Vores produkter:

Interchar 1120, Interchar 1160 og Interchar 1260 er 1-komponent vandbaseret brandmaling som er designet til at give op til 120 minutter brandisolering af bærende stålkonstruktioner. Med brandmaling får du en pladsbesparende brandisolering. Samtidig skal malingen have plads til at være i stand til at udvide sig og derfor mest egnet til åbne stålkonstruktioner.

Brandmaling kan bruges på udvendige overflader og bærebjælker, men også til indvendige miljøer. Sørg for at kontrollere, at primer og dæklakker er godkendt til brug i kombination med brandmaling.

Brandmaling til træ

Firesafe har også et udvalg af brandmaling til træ. Takket være gode brandhæmmende egenskaber er brandmalet træ i dag et sikkert materiale til brug i offentlige bygninger. I tilfælde af brand vil malingen svulme og danne et beskyttende, holdbart kullag. Den isolerende egenskab forhindrer, at brændbare gasser spaltes fra træet.

Vores produkter:

Hensotherm 2 KS indendørs er en brandmaling til indendørs brug. Malingen skummer op og isolerer underlaget under varmepåvirkning og er beregnet til brandbeskyttelse af alle former for internt træ, såsom træplader, finer, krydsfiner og spånplader.

Hensotherm 2 KS udendørs er en fleksibel brandhæmmende maling, som beskytter træet mod antændelse, røgudvikling og frigivelse af løse brandpartikler. Denne maling er designet til de samme materialer som Hensotherm 2 KS indendørs, men skummer ikke op ved brand. Hensotherm 2 KS udendørs bør altid afsluttes med en oliebaseret dækkelak og efterlader en jævn overflade.

Hensotherm 1KS er en gennemsigtig opsvulmede lak, som skummer og isolerer underlaget under varmepåvirkning. Lakken er beregnet til brandbeskyttelse af alle typer af indvendigt træ, såsom træplader, finer, krydsfiner og spånplade – ligesom brandmalingen. Husk at Hensotherm 1 KS altid skal bruges i kombination med dækkelak Hensotop 84 AF, som beskrevet i produktdatabladet.

Hvem er Firesafe?

Firesafe er en totalleverandør af brandsikring. Vi arbejder hele tiden på at:

  • Forbedrede sikkerhedsprocedurer for at reducere ulykker på mennesker og miljø.
  • Forbedre arbejdsmiljøet.
  • Sikker medarbejderudvikling.
  • Tilpasse sig kundens og samfundets kvalitet og miljøkrav.

Læs mere: Brandisolering

Vores brandtekniske rådgivere er brandingeniører (eller civilingeniører) og har den faglige ekspertise, der kræves for at se hele billedet. Det betyder, at vi kan tilbyde dig gode og omkostningseffektive (‘’økonomiske’’) brandtekniske løsninger.

Hvis du har spørgsmål vedrørende brandmaling eller vores produkter? Er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 46 78 68 50 eller på mail info@firesafe.dk.